HEMIO-GLOBIN 500ML

HEMIO-GLOBIN 500ML
3 000 Ft
HEMIO-GLOBIN modern, koncentrált vastartalmú, könnyen feloldható szirup galamboknak, amely élénkíti a vörös vérsejtek termelődését (eritriciták), növeli az izmok oxigéntartalmát, valamint azok erejét és állóképességét. A készítmény tartalmazza az összes szükséges összetevőt, melyeknek köszönhetően azon korlátozó étrendi tényezők mellőzve lesznek, amelyeknek a madár szervezete stressz és extrém erőfeszítés idején ki van téve. A nagy mennyiségű könnyen emészthető vas és réz, valamint a B vitaminok, főleg a B12 vitamin, egy kivételesen hatékony bioaktív terméket alkotnak, ezzel garantálva a csúcsforma fenntartását a röpszezon egésze alatt.
A termék aktív összetevői a méreganyagok kiválasztása és a szabadgyökök lekötése által javítják a szervezet ellenálló képességét, minimalizálják a postagalamboknál előforduló hypoxia tüneteit, valamint lerövidítik az edzések közötti regenerálódás idejét.
Ezen kívül egyértelműen növelik az energia kinyerését a takarmányból valamint annak gyors átalakítását izomerővé.
A készítmény rendszeres használata tenyészidőszakban, a fiókák nevelésekor és vedléskor lehetővé teszi a madarak jó egészségügyi állapotának fenntartását, és lehetséges, hogy felfedik az állomány eddig rejtett kiváló genetikai potenciálját.

Összetevők 1000ml-ben:

3b kategória (mikroösszetevők):

-aktív vas E1- 20000mg (aminosav kelát)

-réz Cu E4- 75 mg

-cink, mangán, foszfor, kálium, kalcium

3a kategória (vitaminok):

-B12 – 3600 µg

technológiai adalékanyagok:

-citromsav: 1000 mg

-deksztróz, maltróz, nátrium-klorid

ADAGOLÁS:

– felkészülés a szezonra és röpszezon alatt: a magas hemoglobin szint fenntartásáért

– kétszer egy héten 5 ml 1 liter vízhez

– tenyészidőszakban, a fiókák nevelésekor és vedléskor: egyszer egy héten 5 ml 1 liter vízhez

A készítmény a takarmányba keverve is adható: 5ml 1 kg takarmányhoz. Az így előkészített takarmányt 15 percig hagyjuk állni.

Kiszerelés: 500ml műanyag flakon
Adatok
Cikkszám
P13