Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Witte Molen tojásos lágyeleség 1kg

ÚJ
Witte Molen tojásos lágyeleség 1kg
2 500 Ft
Witte Molen Expert Original sárga lágyeleség egy nedves, sárga, mézes lágyeleség.
Nem túlzás kijelenti, hogy a madártartók favoritja, mert ár-érték arányban, valamint beltartalomra a piacon fellelhető egyik legkedveltebb termék. Tartalmaz kendermagot, hántolt zabot és négermagot.
A Witte Molen Expert Original sárga lágyeleség narancsvelővel van ízesítve, ennek köszönheti rendkívül kellemes illatát.
A Witte Molen Expert Original sárga lágyeleségnél is pálmaolajat használnak a kívánt állag eléréséhez.

Kanárik, pintyek, kisebb papagájok, de még nagy és óriás papagájok számára is adható eledel. Ha valaki szeretné egy kicsit változatosabbá tenni a mindennapokat, akkor reszelt sárgarépával, almával összekeverve rakjuk kedvenceink elé.

Adagolás:

A Witte Molen Expert Original sárga lágyeleség is adható önmagában, de talán az egyik legszélesebb felhasználási lehetősséggel rendelkező termék. Egyszerűen csak egy külön kis tálkában kell felkínálni a röpdékben, kalitkákban. Célszerűbb itt is a hozzá szoktatás a szezonkezdés előtt és természetesen fióka időszakban napi rendszerességgel ajánljuk. Egy nagyon fontos információ. A lágyeleségek, vitaminok használata nem csak tenyészidőszak alatt javasolt és indokolt. Használjuk ezeket a termékeket vedlési időszak előtt és közben is.
A vedlés nagyon megviseli a madarakat és gyengíti az immunrendszert. Sokszor talán sokkal jobban megviseli, mint maga a költés. Ezért ilyenkor se feledkezzünk meg madarainkról és használjuk akár a Witte Molen Expert Original sárga lágyeleségeket a Calcicare vitamin készítménnyel egyszerre. Így tudunk támogatást adni a szervezetnek, hogy minél könnyebben véghez menjen a folyamat.
Adatok
Cikkszám
W08