LIVER COLUMBA 250 ML(MÁJVÉDŐ KÉSZÍTMÉNY)

LIVER COLUMBA 250 ML(MÁJVÉDŐ KÉSZÍTMÉNY)
3 000 Ft
RÉSZLETEK
A Liver Columba szabályozza a máj és vese működését. Javítja a tenyészállatok szaporodásbiológiai mutatóit, tojótyúkoknál a tojáshozamot és keltethetőséget, valamint a spermiogenezist. Segít megelőzni a hirtelen elhullást okozó zsírmájszindróma kialakulását. Használata különösen gyógykezelést követően ajánlott.

Összetétel (flakononként):

Szorbitol 125 000 mg
Karnitin 13 750 mg
Kolin-klorid 20 000 mg
Beatin 7 500 mg
Metionin (acetil) 6 250 mg
Nátrium-klorid 12 500 mg
Magnézium-szulfát 3 750 mg
B3-(PP) vitamin 500 mg
Növényi kivonat (boldo, articsóka) 25 mg


Hatása
A szorbitol serkenti az emésztő és hasnyálmirigy enzimjeit, az epe elválasztását, különösképpen a zsírok emulgeálását, valamint zsíroldékony A-, D-, E-, K-vitaminok felszívódását; a készítményben található, a takarmányban legtöbbször elégtelen mennyiségben jelen lévő metionin és kolin májvédő, valamint lipotróp hatású; betain tartalma biztosítja a lipid metabolizmus irányítását; magnézium és nátrium összetevői elősegíti a bél motorikus funkcióinak zavartalan működését.Javallat

A készítmény segíti a méregtelenítő szervek (máj, vese) optimális működését és regenerálódását. Támogatja a zsírok lebontását, továbbá az bél motorikus funkcióit. Használata különösen sűrűn kezelt, vakcinázott állományok esetében ajánlott.

Adagolás
1 ml / liter itatóvíz
Havonta, ill. a kritikus időszakokban 5 napon át

Ellenjavallat: nincs

Tárolás: Hűvös, fénytől védett, száraz, gyermekektől elzárt helyen. (0 – 30 0C)

Minőségmegőrzési idő: 24 hónap

Származási hely: EU
Adatok
Cikkszám
21