INMUNORM Immunerősítő

INMUNORM Immunerősítő
2 300 Ft
IMMUNORM IMMUNERŐSÍTŐ tabletta kutyák és macskák részéreÁllatorvosok által kifejlesztett természetes antioxidánsokat tartalmazó kiegészítő eledel, az ellenállóképesség növelésére kutyák és macskák részére.

Használata az alábbi esetekben ajánlott:elválasztáskor és a növekedési fázisban
védőoltásnál az immunrendszer támogatására
minden olyan esetben, amikor a szervezet ellenálló képességét fokozni kell
betegség, lábadozás
idős kor
immunhiányos állapotok
a bőr védelmének a fokozása


Összetétel: hidrolizált élesztő, nukleotidok, béta-glükánok, E-vitamin, C-vitamin

A nukleotidok és a hozzájuk kapcsolódó metabolikus termékek kulcsszerepet játszanak számos biológiai folyamatban. Tanulmányok kimutatták, hogy ezeknek a tápanyagoknak a pótlása elengedhetetlenné válhat, ha a szervezet saját nukleotid termelése nem elegendő a normális működéshez. Fokozzák a gyomor-bélrendszer növekedését és érését, a humorális és a sejtes immunitást, és a túlélési arány magasabb a kórokozókkal való fertőzés után.

A béta-glükán a baktériumok, gombák, élesztőgomba, algák és egyes növények sejtfalában megtalálható szénhidrát típusú vegyület.
Erősíti és stimulálja az immunrendszer működését, véd a fertőzések ellen. A műtéten vagy traumán átesett betegek fertőzéseinek kivédésében is hatásosnak igazolódott.

Kutatások állatkísérletekkel bizonyították, hogy a béta-glükán fokozhatja a védőoltások hatékonyságát, ezzel segít megakadályozni a fertőző betegségek tovább terjedését.

Az E-vitamin a védő hatását úgy fejti ki, hogy gátolja a sejtek oxidációs folyamatai során keletkező szabadgyökök termelődését, illetve azok sejtkárosító hatását.

Például intenzívebb mozgásnál a szervezetnek fokozottabb az anyagcseréje és nagyobb az oxigén felhasználása. E miatt több szabadgyök keletkezik a sejtekben, melyek károsíthatják az izomszövetet, fáradtságot és fájdalmat okozva.

A C-vitamin fokozza az immunrendszer működését, növeli a szervezet általános ellenállóképességét, védi a sejteket a szabadgyökök okozta károktól.Hogyan kell beadni ezt a terméket?

Az ízesített tablettát az állatok általában önként, szívesen elfogyasztják.

A tablettát lehet közvetlenül az állatnak adni, ill. az ételébe keverni.

Ajánlott 6 – 8 héten keresztül adagolni.Adagolás:

Típus Testsúly (kg) Tabletta/nap
Kutya kölyök/kistermetű 0 – 15 1
Kutya közepes termetű 15 – 30 2
Kutya nagytermetű 30 + 2 – 3
Macska 0-10 1/2
Kiszerelés: 100 tabletta / doboz
Adatok
Cikkszám
BV08