HEMAVIT GOLD ARGENTA 125 ML(SPECIÁLIS GYÓGYHATÁSÚ KÉSZÍTMÉNY)

HEMAVIT GOLD ARGENTA 125 ML(SPECIÁLIS GYÓGYHATÁSÚ KÉSZÍTMÉNY)
1 600 Ft
Díszmadár
HEMAVIT GOLD ARGENTA 125 ML

HEMAVIT GOLD ARGENTA 125 ML
1 320 Ft
A vásárlás után járó pontok: 13 Ft
1
SPECIÁLIS GYÓGYHATÁSÚ KÉSZÍTMÉNY


RÉSZLETEK
Összetétel
nyomelem, ultratiszta vízHatóanyag
Argentum 5 ppm, excipient aqua valde purificata 100%

Célállat
Díszmadár, kis-, és nagytestű papagájok, egzóták, pintyek, kanárik, stb.,...

Hatása

Megakadályozza a kórokozók (gombák, baktériumok és vírusok) működését, valamint a szervezetben való elszaporodásukat. Blokkolja a patogének sejtszintű anyagcseréjét, így azok replikációja megszűnik, a szervezetben lévő kórokozók rövidesen elhalnak. Alkalmazásával a szervezet általános immunműködése optimalizálódik. Nem okoz rezisztenciát.

Javallat

Kúraszerű alkalmazásra!
Preventív jelleggel, a folyamatos adagolása kisebb dózissal javasolt. Esetleg a rövid szakaszos adagolása, ami előnyösen korlátozza minimálisra a fertőzések behurcolásából eredő egyedi vagy tömeges megbetegedések, vagy elhullások kockázatát. Kétségtelen, hogy a hemavit Gold Argenta rövid behatású készítmény, a legtöbb mérsékeltégövi betegséggel szemben, viszont a kistestű, gyors anyagcseréjű madáregyedek esetében a megelőzés biztatóbb kimenetelű, mint az oki vagy tüneti kezelés.


Adagolás

Általános napi adagja 0,5 ml/egy testtömeg-kilogramm, itatóvízben vagy közvetlenül szájon át. Alkalmazása kúraszerűen vagy igény szerint folyamatosan. Javasolt a kimért adagokat a lehető legrövidebb időn belül felitatni a kellő hatásfok érdekében!

Nagytestű díszmadár 0,3 - 0,5 ml/nap/állat
Kistestű díszmadár 0,2 ml/nap/állat

Mellékhatás
A javasolt adagolási útmutató betartása mellett nem ismert.Figyelmeztetés

A készítmény együttes alkalmazása ellenjavallt a következő hatóanyagú, illetve tartalmú készítmények esetében: C-vitamin (aszkorbinsav), kén és vegyületei (szulfit, szulfát).

Emberi fogyasztásra nem javasolt!


Élelmezés-egészségügyi várakozási idő: 0 nap

Tárolás: Hűvös, fénytől védett, száraz, gyermekektől elzárt helyen. (0 - 30 0C). Felbontást követően legfeljebb 90 napig.

Minőségmegőrzési idő: 24 hónap

Származás: EU
Adatok
Cikkszám
30