GARDENMIX zöldségmix

GARDENMIX zöldségmix
4 400 Ft
Analitikai komponensek: nyersfehérje 7,3%, nyersrost 6,1%, nyers hamu 56,6%, nyers zsír 3,5%, nátrium 0,40%, metionin 0,7%, lizin 0,11%.
Összetétel: sárgarépa 40%, spenót 15%, paszternák, 10%, petrezselyem 8%, tök 5%, cékla 5%, zöldbab 5%, paradicsom 5%, ánizs 5%, hagyma 2%
Tulajdonságok: A GARDEnMIX természetes, könnyű, szárított és tápláló zöldségkeverék, amelyet semmilyen kémiai úton nem kezeltek a feldolgozás folyamán. A zöldségek a kálium, foszfor, kalcium, magnézium, cink, réz, vas, molibdén és jód természetes forrása; tartalmaznak A, B1, B2, B6, C, PP vitamint (petrezselyem, sárgarépa).Antibakteriális anyagokat (hagyma) és méregtelenítő anyagokat (paszternát) tartalmaznak. Megakadályozzák a vérszegénységet és serkentik az étvágyat (cékla).
A GardenMix megkönnyíti a madarak számára hogy a legértékesebb zöldségekhez jussanak por formájában, amelyek könnyen emészthetők.
- segít a méregtelenítésben
- kiváló vitamin forrás
- féreghajtó hatású
- javítja az anyagcserét
Ajánlott a GardenMix egész évben történő használata.
Adagolás: 20 g / 1 kg takarmány, minden második-harmadik napon a takarmányhoz keverve. Nedvesítsen meg 1 kg takarmányt OVIGOR olajjal (például: OregasOil, OstrosOil, OlejMix), öntse rá a GARDEnMIX-et és keverje meg. Miután a por feltapadt a takarmány szemekre, a takarmány készen áll az etetésre.
Nettó térfogat: 500 g
Adatok
Cikkszám
GARD5