FEVER COLUMBA 250 ML(stabilizálja a szervezet elektrolit szintjét.)

FEVER COLUMBA 250 ML(stabilizálja a szervezet elektrolit szintjét.)
2 000 Ft
RÉSZLETEK
Hidratáló készítmény a hőstressz kivédésére és kezelésére

Összetétel (literenként)Hatóanyag
Mennyiség

Dextróz (szőlőcukor)
200 000 mg

Glicin
42 000 mg

Nátrium
21 400 mg

Citromsav
5 000 mg

Hatás
A FEVER Columba olyan speciális készítmény, mely az elektrolit oldat mellett, nagy energiatartalmú dextrózt, aminosavat és élettanilag fontos sókat tartalmaz, a hőstressz okozta problémák hatékony és gyors kezeléséhez, valamint az izomteljesítmények jobb kiaknázása érdekében.A FEVER Columba fenntartja a szervezet víz sav-bázis egyensúlyát, valamint stabilizálja a szervezet elektrolit szintjét.


A nagymennyiségű dextróz kellő energiát biztosít a postagalambok szervezetének a hosszú röptávokon. A glicin olyan aminosav, ami az agyra nyugtatólag hat, mindamellett, hogy az izmokban keletkező tejsav gyorsabb kiürülését teszi lehetővé, így elviselhetővé téve a madarak fizikai megterhelését, az esetleges izomfájdalmakat. Továbbá, a glicin lassítja az izomszövetek lebomlását, és gyorsítja azok verseny utáni regenerálódását, közvetve kedvező hatással van az erőszintre is.

Adagolás
1 - 2 ml / 1 liter itatóvíz, a hőmérsékleti viszonyoktól és a versenytávtól függően, verseny előtti napokban.(Javaslat: postagalamboknál, a versenyt megelőző napokban a FEVER Columba és a Calcium Columba együttes alkalmazása)

1 ml / 1 liter itatóvíz a versenyt követő napokban (2 - 3 nap)

Mellékhatás: nem ismert

Tárolás: Hűvös, fénytől védett, száraz, gyermekektől elzárt helyen. (0 - 35 0C)

Minőségmegőrzési idő: 24 hónap

Származási hely EU
Adatok
Cikkszám
22