CARDIONORM szív és érrendszer

CARDIONORM szív és érrendszer
2 600 Ft
CARDIONORM tabletta a SZÍV ÉS ÉRRENDSZER egészséges működésének támogatására kutyák és macskák részére

Védelem a szívnek, energia a testnekÁllatorvosok által kifejlesztett kiegészítő eledel a szívműködés támogatására, a fizikai teljesítőképesség növelésére és a betegségekkel szembeni ellenállóképesség fokozására a házi kedvencek részére.

A kutyák sok esetben az embereknél is előforduló betegségekben szenvednek, ilyen például a szívbetegség. A túlsúlyos, nem eleget treníroztatott kutya szívének állapota megegyezik az ilyen életmódot folytató ember szívének kondíciójával.

Szív – és érrendszeri problémák fiatal és idős állatokon egyaránt előfordulnak.A készítmény összetevői ajánlottak:

az egészséges szívműködés támogatására
idős állatoknak
sport-verseny- és munkakutyáknak
szívproblémákban szenvedő állatoknak
Omega-3 ( EPA, DHA) pótlásra
Összetétel: karnitin, hidrolizált élesztő, citrullin-malát, alfa-ketoglutarát, koenzimQ10, halolajKarnitin:
A szívizom számára, valamint a növekedéshez, fejlődéshez és az izomzat fejlődéséhez nélkülözhetetlen. Támogatja a normális szívműködést, javítja az izomzat oxigénellátását.

Az egészséges szervezetben általában termelődik elegendő mennyiség, azonban a szívbetegségben szenvedőknek, a verseny- és munkakutyáknak nagyobb mennyiségre van szükségük. Az optimális szív- és vázizom műkö­déshez nélkülözhetetlen, hiánya az izomsejtek működészavarát és következményes izombán­talmak kialakulását okozhatja.

Zsírégető hatással is rendelkezik, azáltal, hogy működteti azt a szállítórendszert, mely a zsírsavmolekulákat a sejtekhez szállítja. Tehát a zsírfelhasználás függ a jelenlévő karnitin mennyiségétől.Omega- 3 zsírsav (EPA, DHA)
Gyulladáscsökkentő hatása mellett elősegíti az erek elernyedését és tágulását. Kutatások igazolták, hogy az Omega-3 zsírsavak kutyáknál javítják a szív-érrendszer állapotát. Szívbeteg kutyáknál a vérplazma Omega-3 zsírsav és karnitin szintje alacsonyabb volt, mint az egészséges állatoknál.Koenzim Q10
Nélkülözhetetlen szerepet játszik a sejtek energiatermelési folyamataiban, legnagyobb mennyiségben a szívizom sejtjeiben található. A szervezet folyamatosan termeli a Q10-et , de az életkor előrehaladtával ennek mennyisége csökken. A megfelelő Q10 ellátottság hozzájárul a szív egészséges működésének fenntartásához.

A Q10 részt vesz a fokozott igénybevételnek kitett izmok, mint például a szívizom energiaellátásában. Közömbösíti a szabad gyököket, antioxidáns tulajdonságánál fogva védi a sejteket az oxidatív stressz ellen, amely a sejtek öregedését okozza.Citrullin malát
A citrullin- malát egy aminosav vegyület, mely serkentheti az izmok oxigénellátottságát, ezáltal növeli az izmok teljesítményét, az erő – és állóképességet. A citrullin segít megelőzni a szívbetegségek kialakulását és az erek egészségénak megőrzésében is fontos szerepe van.Alfa-ketoglutarát ( AKG)
Megtalálható az élő sejtekben. Nélkülözhetetlen szerepet játszik a szervezetben az oxidációs folyamatokban, hatékony antioxidáns.Hogyan kell beadni ezt a terméket?

Az ízesített tablettát az állatok általában önként, szívesen elfogyasztják.

A tablettát lehet közvetlenül az állatnak adni, ill. az ételébe keverni.

A használat ajánlott időtartamát az állatorvos határozza meg.Adagolás:

Kutyáknak 1 tabletta/ 5 testsúlykg / nap

Macskáknak ½ tabletta / 4-5 testsúlykg / napKiszerelés: 100 tabletta / doboz
Adatok
Cikkszám
BV09