ARTRONORM ízület

ARTRONORM ízület
2 700 Ft
Menü


Kezdőlap / Kutya / ARTRONORM
ARTRONORM
Állatorvosok által kifejlesztett kiegészítő eledel, az ízületek anyagcseréjének stabilizáláshoz és regenerálásához, fiatal és felnőtt kutyáknak.

Nem vényköteles étrendkiegészítők

Gyártó:

ARTRONORM ÍZÜLETVÉDŐ tabletta kutyáknakÁllatorvosok által kifejlesztett kiegészítő eledel, az ízületek anyagcseréjének stabilizáláshoz és regenerálásához, fiatal és felnőtt kutyáknak.A házi kedvencek ízületvédelme nagyon fontos, főleg az idősödő állatok számára. Természetesnek vesszük az egészséges kutyák fesztelen mozgékonyságát, azonban a kor előrehaladtával csökken az ízületek nedvtartalma, a porcok felszíne megkophat, ami a mozgás korlátozottságához vezet. Az állatok nehezen kelnek fel, nem szívesen szaladgálnak, mozognak. Ennek az állapotnak az enyhítésére ajánlottak az ARTRONORM tabletta összetevői. Speciális arányban összeállított hatóanyagai védik az ízületi porc felszínét, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatásúak.

Ugyancsak ajánlott még a nagytestű, fiatal, növekedésben, fejlődésben lévő kutyáknak és

kölyökkutyáknak, a gyors növekedésű kutyafajtáknak és azoknak, melyek hajlamosak az

ízületi degeneratív elváltozásokra. Porctápláló hatása révén elősegíti az egészséges ízületi porcfelszín kialakulását, az ízületi nedv képződését.

Az ízületek megfelelő támogatásának biztosítása elengedhetetlen annak érdekében, hogy olyan sokáig maradjanak működőképesek, amíg csak lehetséges.Az ARTRONORM összetevői:Védi és erősíti az ízületi porc felszínét, kondropotektor
Helyreállítja az ízületi porc anyagcsere-egyensúlyát
Biztosítja az ízületi porcok tápanyagszükségletét
Javítja az ízületek mozgékonyságát
Növeli az ízületek körül lévő kötőszövet erejét és rugalmasságát
Enyhíti a fájdalmat és a gyulladásos folyamatot
Regenerálja a porcszövetet
Javítja az állatok életminőségét
Fokozza a mobilitást
Ízületi problémák, mozgásszervi zavarok enyhítésére


Összetétel:

A proteoglikánok ( glukózamin-szulfát, kondroitin-szulfát) aktiválják és regenerálják az ízületi felszín porcszövetét, növelik az ízületi folyadék mennyiségét, ami a kenőanyag szerepét tölti be az ízületek működésében. Biztosítják az ízületek egészséges mozgékonyságát.

A mangán támogatja a proteglikánok működését. Fontos nyomelem az egészséges csontozat kifejlődéséhez, illetve az ízületek kenésében is szerepet játszik.

Az ördögkarom ( Harpagophytum procumbens) kivonat gyulladáscsökkentő és fájdalom-csillapító hatása elsősorban az ízületi megbetegedéseknél érvényesül.

A C-vitamin növeli a szervezet általános ellenállóképességét. Nagy mennyiségben található az ízületekben és az azokat körülvevő támasztó-és kötőszövetben, részt vesz a kollagének előállításában. Mivel az ízületekben és a körülötte lévő szövetekben nagy mennyiségben található kollagén, ezért a C-vitamin hiánya súlyos ízületi elváltozásokat okozhat.Hogyan kell beadni ezt a terméket?

Az ízesített tablettát az állatok általában önként, szívesen elfogyasztják.

A tablettát lehet közvetlenül az állatnak adni, ill. az ételébe keverni.

Ajánlott 6 – 8 héten keresztül adagolni.Adagolás:

Típus Testsúly (kg) Tabletta/nap
Kutya kölyök/kistermetű 0 – 15 1 -2
Kutya közepes termetű 15 – 30 2 – 4
Kutya nagytermetű 30 + 5 – 6


Kiszerelés: 100 tabletta / doboz
Adatok
Cikkszám
BV01