150GR RÁGCSÁLÓÍRTÓ PÉP BIOTOLL

150GR RÁGCSÁLÓÍRTÓ PÉP BIOTOLL
1 200 Ft
Biotoll rágcsálóirtó pép

Biotoll Ratimor rágcsálóirtó pép

Eleged van a rágcsálókból? Egerek, netán patkányok keserítik meg az életedet? Ne keress tovább, a Ratimor rágcsálóirtó pép tökéletes megoldást kínál számodra. Bizonyítottan az egyik leghatékonyabb szer.

Kártevőírtás előnyökkel

A hozzáadott olajoktól és zsíroktól a pép sokáig zamatos marad, így erősen vonzza a rágcsálókat. Az adalékanyagok megakadályozzák az oxidálódást, így hosszan felhasználhatóvá teszik a szert. Késleltetett hatású anyagot tartalmaz, ezért elég két-háromnaponta kihelyezni a csalétket.

A pép a csalétek legkönnyebben fogyasztható formája az irtószereknek, melyet tovább emelnek az előnyök a hozzáadott olajtól.

Könnyű alkalmazás, kiváló eredmény

A használata igazán egyszerű, csak helyezd ki a kártevők vonulási útvonalának közelében – ezután hátra is dőlhetsz a karosszékedben, mert az irtószer garantáltan elvégzi a dolgát. A csalétek ugyanis olyan vonzó a rágcsálók számára, hogy nem tudnak ellenállni neki. Még akkor sem, ha egyébként bőséges eleség áll rendelkezésükre.

Egér- és patkányirtás biztonságosan

Fontos, hogy a rágcsálóirtó pépet úgy kell kihelyezni, hogy háziállatok és kisgyermekek ne férjenek hozzá! A szer olyan anyagot tartalmaz, amely segít megelőzni a véletlen emberi fogyasztást, mivel számunkra a szer kellemetlen ízű.

Tömege: 150 g
Adatok
Cikkszám
IRMPB150MTBF